Tid:     
 

  

 Husbilen

 

 

 

 Hejsan 

Får jag presentera "KULAN" Vår husbil en Burstner TurboDiesel, som är en halvintegrerad skönhet, med all den finish och utrustning som finns att uppbringa, såsom toa, dusch, gasol/elvärme, golvvärme, vv-beredare, kök, kyl, frys, c-ställ, 12v/220v med elverk, solcell, 220v´s transformator, larm, markis ( den vi kallar - verandan) dinette, sovavdelning, stereo, navigator, tv, dator etc.   

 Hon har fört oss land och rike runt i många år nu, både sommaroch vinter och vi planerar nu för ännu en resa. På sommaren åker vi gärna ner till Italien och bli borta i 6-7 veckor. Då gör vi utflykter utefter hela medelhavskusten, bl.a Frankrike, Spanien och vi har även besökt ex. Moaco, Luxemburg, Holland, Belgien och Portugal. Och ner åker vi över Danmark, Tyskland, Frankrike och Österrike eller Schweiz. Med på resorna är såklart vår lilla Moa ( CavalierKingCharlesSpaniel). Hon är en van resenär, både med Flyg, båt och husbil. Med eget pass och allt. Och som den sötnos hon är, välkomnas hon, var vi än åker. Puss på dig MOA<3.

På vintern är vi gärna i Åre eller Tandådalen med husbilen och åker skidor, snöskoter och njuter av kvällarna med AfterSki.. Med husbilen kan vi bo var vi vill, när vi vill. Mitt i stan och gå på konsert eller teater och sen bara ut till husbilen för en nattfösare och Go`Natt.

Eller ute i skogen, vid en bäck, som sorlar och äta ute med fågelsång i solnedgång.

Husbilsliv är toppen, tycker både vi och Moa,!!!

Jag kommer att berätta om våra resor och lite till, så småningom..SES!......./kram E

 

Hem
Hund
MC
Husbil
Båt
Resor
Dagbok
Galleri
Gästbook
Blogg
Länkar
Video
E-post
Väder   Datum: 18:10:16     
Admin